CSM CAMPINA

28/09/2021
de catre George Burda

Miras International a fost intotdeauna a fost alaturi de sportivii romani. Am ales sa investim in sport pentru ca valorile sunt asemanatoare cu cele care ne indruma munca in fiecare zi: seriozitate, perseverenta si ambitie. Sportul ofera exemple bune copiilor nostri si ii indruma la un stil de viata cat mai sanatos. 

Ne face placere sa va prezentam echipa de copii de Hanbal, de la CSM Campina, o echipa sponsorizata de Miras International, una dintre cele mai spectaculoase echipe de tineret, ce se recomanda prin ambitie si pasiune fata de Hanbalul romanesc. 


Suntem mandri de evolutia copiilor, de performantele lor, si vom incerca sa le fim alaturi la fiecare pas!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati aceste link-uri:

https://campinatv.ro/News/Arti...
https://oglindadeazi.ro/stiri/...
https://ziarulprahova.ro/2021/...

Editia 4 – International Shagya Cup – parteneriat Miras

17/12/2018
de catre George Burda

Si in anul 2018, Miras si-a mentinut parteneriatul cu “Clubul Sportiv Shagya” care a reusit sa organizeze pentru prima data in Balcani o competie de anduranta ecvestra – Maratonul Cailor - de 3*(160 Km).

Cu aceasta ocazie au participat sportivi din Polonia, Bulgaria si Romania, oficiali din Germania, Austria, Grecia, Bulgaria, Ungaria si Romania.

Numarul sportivilor din cursele nationale + internationale a depasit 60 de participanti si aceasta fiind o premiera in Romania si in Balcani.

The Grand Ball 2018 - dans sportiv

10/12/2018
de catre George Burda

An de an Miras a avut parteneriate prin care a sprijinit sportul in toate formele lui.

Ca si in anii trecuti Clubul Zedans a organizat una din cele mai elegante si stilate competitii de dans sportiv din Europa - The Grand Ball.

Prezenta a fost masiva, cu peste 800 concurenti care si-au anuntat prezenta la acest eveniment si peste 50 de arbitrii din 10 tari.

Etapa a 7-a Campionatului National de Raliuri al Romaniei

01/08/2018
de catre George Burda
Etapa a 7-a Campionatului National de Raliuri al Romaniei

In intervalul 7-10 septembrie s-a desfasurat la Iasi etapa a 7-a Campionatului National de Raliuri l Romaniei, unde am fost prezenti in cadrul Cupei Dacia, impreuna cu echipa BCR Rally Team.

In cadrul sesiunii de teste ce a precedat raliul au fost invitati 30 de parteneri ai BCR, pentru a face cunostinta indeaproape cu rigorile raliului. Impreuna cu echipa am participat la cina festiva, unde au fost prezentate pe larg beneficiile parteneriatului BCR cu echipajele de raliu.

Prezentarea oficiala a echipajelor a avut loc Joi, 7.09, in preambulul probei spectacol din centrul orasului, care a fost transmisa in direct de TVR Iasi si TVR HD si la care au fost prezenti un numar de aproximativ 10000 de spectatori.

Parteneriatul Miras - Club Sportiv Shagya continua provomovarea unui stil de viata sanatos prin sport

21/09/2016
de catre George Burda
Parteneriatul Miras - Club Sportiv Shagya continua provomovarea unui stil de viata sanatos prin sport

Parteneriatul Miras - Club Sportiv Shagya continua provomovarea unui stil de viata sanatos prin sport. De aceea, pe 20.08.2016, a avut loc prima competitie de anduranta ecvestra din Muntenia in conformitate cu toate cerintele Federatie Ecvestre Romane.

La start s-au prezentat 29 concurenti care au participat in cele 4 probe:

30/40/60/80 km.

O particularitate a concursului a constat in prezenta unei delegatii tehnice din Bulgaria.

Prin eforturile organizatorilor s-a reusit impresionarea delegatiei tehnica astfel incat Clubul Sportiv Shagya a fost acreditat sa organize in 2017 2 etape de anduranta: 2-3 Iunie un concurs international si la sfarsit de Septembrie se va organiza prima Balcaniada de anduranta in Romania.

Cu prilejul acestui concurs, sportivul si colegul nostru Mihai Mircea a obtinut locul 1 la proba de 40 km la care a participat.


Etapa nationala de anduranta Hemeius /Bacau ~ 6/7 Mai 2016

13/07/2016
de catre George Burda

In perioada 6/7 Mai 2016 a avut loc prima etapa nationala de anduranta organizata de FER la Hemeius/Bacau.

Incepand cu 2016, Miras si-a aratat interesul in promovarea sporturilor hipice si de aceea a devenit unul din sponsorii “Clubul Sportiv Shagya Romania”.

Echipa “Clubului Sportiv Shagya Romania” a avut cea mai numeroara participare la aceasta etapa cu un numar de 8 concurenti dintrun total de 38 inscrisi. Chiar daca “Clubul Shagya” este nou infiintat, performanta echipei a fost una notabila, echipa reusind o clasare pe locul I si II la proba de 40 km. Cu aceasta ocazie s-a reusit calificarea pentru 2 sportivi la probele de 60 km, iar ceilalti 6 sunt calificati pentru probele de 40 km. In cadrul acestei etape a participat si colegul nostru Mihai Mircea la proba de 40 km.

Urmatoarea etapa la care echipa Shagya Romania + Miras va lua parte este etapa internationala de anduranta de la Turda in perioada 17-18 Iunie 2016, etapa la care sunt asteptati concurenti din cel putin 8 tari. Acesta este de fapt si cel mai important concurs de anduranta din calendarul FER din acest an.

Raliul Moldovei 2016

08/07/2016
de catre George Burda

n perioada 29.06-02.07 2016 a avut loc la Bacau si Moinesti etapa a 5-a a Campionatului National de Raliuri al Romaniei. Raliul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, una in Bacau, unde a avut loc prezentarea oficiala la care au fost prezente aproximativ 5000 de persoane si una la Moinesti, unde a fost si festivitatea de premiere. In total se estimeaza un numar de 10000 de spectatori, in ambele zile (la prezentarea oficiala, in parcurile de service amplasate in centrul oraselor Bacau si Moinesti, pe probele speciale si la festivitatea de premiere).

In cadrul activitatiler de mai sus s-au impartit aproximativ 400 de postere si 1000 de fly-ere cu partenerii nostri. Am avut 16 invitati din partea partenerilor nostri, care au mers in calitate de copiloti la antrenamentul oficial dinantea raliului, avand parte de un tratament VIP pe intreaga durata a evenimentului.


Ca rezultat sportiv am incheiat pe locul 2 la cupa Dacia, urcand in acest fel o pozitie in clasamentul general. Acelasi loc l-am ocupat si cu echipa BCR Rally Team.

Atasat cateva fotografii de la eveniment.

Urmeaza in perioada 28-30 iulie Raliul Transilvaniei, ce se va desfasura la Cluj.

Etapa a patra a campionatului national de raliuri al Romaniei – Danube Delta Rally

16/06/2016
de catre George Burda

In weekend-ul 10-12 iunie s-a desfasurat la Tulcea etapa a patra a campionatului national de raliuri al Romaniei – Danube Delta Rally, etapa ce a facut parte si din Europeean Rally Trophy.

Am participat din nou in cadrul Cupei Dacia, sub culorile echipei BCR Team.

Centrul de interes al raliului (parcul de service, centrul de comanda, centrul media) a fost amplasat pe faleza Dunarii, intre hotel Delta si Hotel Esplanada. In felul acesta au fost foarte multi spectatori prezenti care au luat contact direct cu pilotii si echipele. Proba spectacol a raliului (superspeciala) s-a tinut in centrul orasului si a avut aproximativ 5000 de spectatori. Se estimeaza ca pe toata perioada raliului au fost aproximativ 10000 de spectaori prezenti.

Ca si pana acum, in perioada dintre raliuri echipa a fost prezenta in cotidiene centrale si pe site-urile de specialitate, cu comunicate de presa.

In cadrul prezentarii oficiale s-au impartit 200 postere si 500 flyere cu partenerii, dupa care a avut loc o intalnire cu invitatii Omniasig, invitati care au mers in dreapta in calitate de copiloti la antrenamentul oficial ce a precedat raliul (sesiunea de shakedown).

Ca rezultat sportiv, am ocupat locul 3 in cadrul cupei Dacia si locul 2 in clasamentul pe echipe, cu BCR Team.

Urmeaza Raliul Moldovei Bacau, in perioada 1-3 iulie 2016.


In perioada 12-14 mai 2016 a avut loc la Arad etapa cu numarul 3 a Campionatului National de Raliu care a contat si in European Rally Trophy.

26/05/2016
de catre George Burda

In perioada 12-14 mai 2016 a avut loc la Arad etapa cu numarul 3 a Campionatului National de Raliu care a contat si in European Rally Trophy.

In cele doua saptamani premergatoare raliului echipa a avut aparitii in urmatoarele publicatii: Auto Bild, Libertatea, Click, Adevarul, Evenimentul Zilei si pe site-urile de specialitate autorally.ro, autostiri.ro, motorsportnews.ro si fanrally.ro. De asemenea au fost aparitii in cadrul emisiunilor de stiri sportive ale TVR, Antena 1, Prima Tv, precum si in emisiunea de specialitate Rally Magazin difuzata pe Dolce Sport.

In cadrul sesiunii de antrenamente am avut 15 invitati ai BCR, Omniasig, Borsec.

Pe parcursul intregului eveniment s-au impartit 300 de postere cu echipa si 500 de flyere cu toti partenerii nostri.

Superspeciala (proba spectacol desfasurata in centrul Aradului, in fata primariei) a avut aproximativ 2000 de spectator si a fost transmisa in direct pe Digisport si la postul local TV Arad.

Rezultatul sportiv a fost locul 2 la Cupa Dacia, locul 3 la clasa 9 si locul 1 pe echipe, impreuna cu BCR Rally Team. Overall ocupam locul 3 in cadrul Cupei Dacia si locul 1 in campionatul rezervat echipelor.In week-end-ul 9-12 iunie se va desfasura Raliul Dunarii ( http://www.danubedeltarally.ro/ ), unul dintre cele mai spectaculoase si mediatizate evenimente din cadrul Campionatului National de Raliuri.