Despre noi

MIRAS INTERNATIONAL a fost înființata în 1994 ca societate comercială cu capital integral privat românesc. Domeniul nostru de activitate a fost același pe tot parcursul celor 20 ani de activitate și anume distribuția produselor metalurgice din oțel. Diversitatea gamei materialelor din stoc ne-a ajutat ca an de an să ne regăsim în topul primilor 5 distribuitori prezenți pe piața româneasca. Activitatea noastră comercială constă în aceea de stoc-ist, în cea mai mare parte, dar și de trader de produse din metal.

Pe tot parcursul celor 20 ani de activitate, managementul a încercat să răspundă cu promptitudine, seriozitate și profesionalism oricărei solicitări venite din partea clienților. În toți acești ani s-a încercat ca și pentru cele mai complicate cereri și nevoi ale clienților să se găsească soluții tehnice dintre cele mai variate, de aceea constanta noastră atenție îndreptată către clienți ne-a ajutat să devenim unul dintre furnizorii cu cea mai largă gamă de produse din oțel comercializate.

Ne-am menținut un spectru de clienți larg, tot timpul încercând să onorăm cu profesionalism atât comenzile foarte mici (niciodată nu am pus restricții la valoare/cantitate) cât și proiectele din cele mai multe domenii ale industriei: construcții civile, proiecte edilitare, proiecte de infrastructură până la industria grea a construcției de mașini și utilaje.

Viziunea managementului a fost, este și va fi aceea de a veni în întâmpinarea tuturor consumatorilor de metal cu o gamă largă de materiale, cu onorarea comenzilor în maxim 48 ore de la primirea acestora pentru materialele care sunt pe stoc, cu servicii de transport, service center, care au făcut oferta MIRAS să fie una dintre cele mai complexe de pe piața distribuitorilor de produse metalurgice din România.

În tot acest timp calitatea materialelor și serviciilor le-am dorit a fi de 5 stele, și de aceea începând cu anul 2006 MIRAS INTERNATIONAL deține certificare ISO 9001:2008, ISO 14001:2008, ISO 3834 și incepand cu anul 2016 deținem și ISO 1090. Tot procesul de certificare a fost unul care să ne ajute în fluidizarea activității comerciale, dar și unul care să ne permită constant ca orice eroare din procesul comercial să poată fi depistată și corectată în timp util.

CENTRU DE PRELUCRARE A OȚELULUI – CHITILA (IF)

Începând cu anul 2016 am inaugurat o facilitate de producție cu o suprafață de aproximativ 3.000 mp, având la bază o dotare complexă cu utilaje moderne cu comandă numerică, unde putem realiza proiecte complexe de structuri metalice din toată gama de profile sau țevi, precum și posibilitatea de debitare (plasmă sau oxi-gaz) a tablelor.

CENTRU DE PRELUCRARE A OȚELULUI – CÂMPINA (PH)

În cadrul punctului de lucru din localitatea Bănești, județul Prahova, deținem un modern centru de prelucrare a oțelului cu o suprafață de peste 10.000 mp care oferă la comandă servicii de fasonare oțel beton, confecții metalice, elemente și subansamble din oțel executate conform cerințelor clienților.