Fasonare oțel beton

MIRAS INTERNATIONAL deține un modern centru de procesare oțel cu o capacitate de cca 3000 tone/lună, unde se pot executa operații tehnologice de procesare-fasonare oțel beton, confecții metalice, diverse elemente și subansamble fasonate, etc. Produsele din otel fasonat sunt executate conform cerințelor și necesităților tehnice ale clienților. Utilajele automate și echipamentele de sudura Mig-Mag din dotare oferă produselor finite un plus de calitate, acuratețe și precizie. Dimensiunile oțelului beton procesat sunt cuprinse între Ø 6 mm ÷ Ø 40 mm.


EURA 16 – mașină de fasonat etrieri și bare îndoite la ambele capete.
Mașina este complet automatizată, echipată cu un banc fix de îndoire a armăturilor, clapă de coborâre, unitate alimentare automata.
Eura 16 prelucrează oțel sub formă de colac cu diametre cuprinse între Ø6 ÷ Ø16 mm.


PRIMA 12 – mașină automată de fasonat oțel laminat sub formă de colac, produce etriere și bare îndoite cu dimensiuni cuprinse între Ø6 mm ÷ Ø12 mm.PRIMA 13 3D – mașină automată de fasonat oțel sub formă de colac, produce etriere și bare îndoite tridimensional cu diametre cuprinse între Ø6 mm ÷ Ø12 mm.
SHEAR LINE CGS 300 – Linie automata de stocare, optimizare si taiere a barelor cu diametre cuprinse între Ø10 mm ÷ Ø36 mm.ROBOMASTER 45 – mașină de fasonat bare de oțel cu diametre de la Ø8 mm la Ø40 mm, lungimi variabile. Este echipată cu sistem translație role, încărcător bare, sistem de descărcare bare, 2 roboți pentru îndoire (fix și mobil), calculator automatizare proces, suporți mobili de susținere bare fasonate. Există sistem de anti-răsucire care permite închiderea perfectă a produsului finit. Întreg procesul este automatizat CM PRO 1600 – Masina de sudat automat carcase cilindrice sau rectangulare pentru piloti forati
• Carcase cilindrice cu diametre de la 200-1600 mm;
• Carcase rectangulare cu dimensiuni cuprinse între 150x150 și 650x650mm;
• De asemenea putem executa sisteme de verificare pentru piloți forați (țeavă și tobe injecție);