Fasonări oțel beton

MIRAS INTERNATIONAL deține un modern centru de procesare oțel cu o capacitate de peste 1000 tone/lună, unde se pot executa operații tehnologice de procesare-fasonare oțel beton, confecții metalice, diverse elemente și subansamble fasonate, etc. Produsele finite sunt executate conform cerințelor și necesităților tehnice ale clienților. Utilajele automate și echipamentele de sudura Mig-Mag din dotare oferă produselor finite un plus de calitate, acuratețe și precizie. Dimensiunile oțelului beton procesat sunt cuprinse între Ø 6 mm ÷ Ø 40 mm..

Centrul de procesare oțel

Centrul de procesare oțel beton are în dotare mașini cu comandă numerică de ultimă generație:

1. EURA 16 – mașină de fasonat etriere și bare îndoite la ambele capete. Mașina este complet automatizată, echipată cu un banc fix de îndoire a armăturilor, clapă de coborâre, unitate admisie sârmă. Eura 16 prelucrează oțel sub formă de colac cu dimensiuni cuprinse între Ø6 ÷ Ø16 mm.

2. PRIMA 12 – mașină automată de fasonat oțel laminat sub formă de colac, produce etriere și bare îndoite cu dimensiuni cuprinse între Ø6 mm ÷ Ø12 mm.

3. ROBOMASTER 45 – mașină de fasonat bare de oțel cu grosimi de la Ø8 mm la Ø40 mm, lungimi variabile. Este echipată cu sistem translație role, încărcător bare, sistem de descărcare bare, 2 roboți pentru îndoire (fix și mobil), calculator automatizare proces, suporți mobili de susținere bare fasonate. Există sistem de anti-răsucire care permite închiderea perfectă a produsului finit. Întreg procesul este automatizat cu ajutorul unui pupitru de comandă.

4. Mașină de fasonat manual – mașină de îndoit bare din oțel laminat cu dimensiuni cuprinse între Ø 10 mm ÷ Ø 36 mm.

5. Ghilotină – mașină pentru debitat bare de oțel laminat, cu dimensiuni cuprinse între Ø 6 mm ÷ Ø 36 mm.