Etapa cu numarul 3 a Campionatului National de Raliu

26/05/2016
by George Burda

In perioada 12-14 mai 2016 a avut loc la Arad etapa cu numarul 3 a Campionatului National de Raliu care a contat si in European Rally Trophy.

In cele doua saptamani premergatoare raliului echipa a avut aparitii in urmatoarele publicatii: Auto Bild, Libertatea, Click, Adevarul, Evenimentul Zilei si pe site-urile de specialitate autorally.ro, autostiri.ro, motorsportnews.ro si fanrally.ro. De asemenea au fost aparitii in cadrul emisiunilor de stiri sportive ale TVR, Antena 1, Prima Tv, precum si in emisiunea de specialitate Rally Magazin difuzata pe Dolce Sport.

In cadrul sesiunii de antrenamente am avut 15 invitati ai BCR, Omniasig, Borsec.

Pe parcursul intregului eveniment s-au impartit 300 de postere cu echipa si 500 de flyere cu toti partenerii nostri.

Superspeciala (proba spectacol desfasurata in centrul Aradului, in fata primariei) a avut aproximativ 2000 de spectator si a fost transmisa in direct pe Digisport si la postul local TV Arad.

Rezultatul sportiv a fost locul 2 la Cupa Dacia, locul 3 la clasa 9 si locul 1 pe echipe, impreuna cu BCR Rally Team. Overall ocupam locul 3 in cadrul Cupei Dacia si locul 1 in campionatul rezervat echipelor.In week-end-ul 9-12 iunie se va desfasura Raliul Dunarii ( http://www.danubedeltarally.ro/ ), unul dintre cele mai spectaculoase si mediatizate evenimente din cadrul Campionatului National de Raliuri.