Raliul Moldovei 2016

08/07/2016
by George Burda

n perioada 29.06-02.07 2016 a avut loc la Bacau si Moinesti etapa a 5-a a Campionatului National de Raliuri al Romaniei. Raliul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, una in Bacau, unde a avut loc prezentarea oficiala la care au fost prezente aproximativ 5000 de persoane si una la Moinesti, unde a fost si festivitatea de premiere. In total se estimeaza un numar de 10000 de spectatori, in ambele zile (la prezentarea oficiala, in parcurile de service amplasate in centrul oraselor Bacau si Moinesti, pe probele speciale si la festivitatea de premiere).

In cadrul activitatiler de mai sus s-au impartit aproximativ 400 de postere si 1000 de fly-ere cu partenerii nostri. Am avut 16 invitati din partea partenerilor nostri, care au mers in calitate de copiloti la antrenamentul oficial dinantea raliului, avand parte de un tratament VIP pe intreaga durata a evenimentului.


Ca rezultat sportiv am incheiat pe locul 2 la cupa Dacia, urcand in acest fel o pozitie in clasamentul general. Acelasi loc l-am ocupat si cu echipa BCR Rally Team.

Atasat cateva fotografii de la eveniment.

Urmeaza in perioada 28-30 iulie Raliul Transilvaniei, ce se va desfasura la Cluj.